Wie ben ik?

Hallo lief mens,

Mijn naam is Patricia. Moeder van twee hele mooie en lieve zoons en ik ben de vrouw van de liefste man van de wereld. Ik heb verschillende opleidingen gedaan, waaronder een aantal opleidingen in de horeca, management en administratie. Ik ben een hardloopster, die naar haar kunnen (wat haar lijf toelaat) heerlijk loopt en zo haar hoofd lekker leeg kan maken. Voor mij is dit soms echt een soort meditatie.

 

Ik merkte dat ik meer met de spiritualiteit die ik bezit wilde doen.

Dus kwam er nog een opleiding bij, namelijk Lenormand 1e leerjaar, bij Johan en Chrissy van Paranomaal Netwerk. Hier heb ik veel geleerd en leer nog steeds bij. In maart 2020 ben ik verder gegaan met de opleiding voor Lenormand voor gevorderden, zodat ik met nog veel meer kennis jullie kan helpen. Deze opleiding heb ik ook met groot succes afgerond.

 

Inmiddels heb ik ook de opleidingen Mediumschap, I-Tjing, Glazen Bol 1, 2, 3 en 4, House of Witchcraft, Law of Attraction, Fotoreaden 1 en Reïncarnatie en Regressie met succes afgerond. 
Op dit moment ben ik bezig met Kipper (over de helft) en komt er nog Tarot bij. 

 

Ik heb altijd al geweten dat ik “anders” ben. Regelmatig werd ik gepest vanaf groep 8 tot aan de 1e klas van het MBO. Dit heeft zijn sporen achtergelaten, maar ik ben inmiddels zover dat ik het achter me kan laten en weet dat ik er ook toe doe en dat ik mensen kan helpen. Juist door het feit dat ik “anders” ben.
Ik heb geleerd het los te laten (ook al is het soms nog wel eens moeilijk), maar door het los te laten besef ik mij dat ik tot meer in staat ben.

 

Ja, ik ben diep gekwetst geweest… Ja, het heeft enorm veel pijn gedaan. Maar, het heeft me wel gemaakt tot wie ik ben. Dus ik heb me bovenstaande afgevraagd. Het doet mij niet veel goeds als ik me hier mee bezig blijf houden. Dus, ik ben het los gaan laten en heb al snel gemerkt dat dit écht helpt.

 

Ik heb geleerd positief te blijven en ik werk hard. Zowel bij mijn gewone baan, als bij wat ik voor jullie doe. Ik zorg ervoor dat ik doe wat ik wil, wat ik graag doe, waar ik van houd. Ik ga er dan ook alles voor doen, dat ik jullie kan helpen met de liefde en zorgzaamheid die jullie verdienen.

 

Elke dag voel ik me dankbaar voor wat ik mag doen allemaal en zo sta ik meteen al een heel stuk beter op. Dat geeft een goed gevoel. Dus ik wil jullie nu dan ook alvast meegeven: Wees dankbaar! Voor alles in je leven.